Запрошуєм на чай!

Майстер-клас в бібліотечном пункті провела Наталя Стопник «Випікаємо пиріжки до чаю!». Рецепт для початківців (начінка будь-яка):
Молоко (тепле) – 1,5 ст.
Дріжжі (сухі) – 1 пак. (10 г)
Цукор – 150 г
Борошно – 1 кг
Яйця – 3-4
Масло верш. - ½ пачки
Вимішуємо тісто на 1 год. в тепле місце – для підняття. Протвень присипаємо борошном. Викладаєм зліплені пиріжки. Змащуємо яйцем. На 20-30 хв. Залишаємо в теплому місці. Випікаємо 30-35 хв. В добре розігрітій духовці. Смачного!







15.12.2014 Віктор 0

ТОП користувачів



ksankaВікторLeyGromesМаришаzoomecologia077centerofinteractionkaidachsoniaБиблиотекарь